Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола смята, че утрешното дерби

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола смята, че утрешното дерби
Коментари Харесай

Гуардиола: Който спечели дербито, ще държи съдбата си в свои ръце

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола счита, че утрешното дерби с Арсенал е извънредно значимо, тъй като който завоюва мача на „ Етихад “, ще държи ориста си в свои ръце. „ Топчиите “ имат задатък от пет точки, само че и два мача повече от първенците.

„ Трудно можехме да си представим, че ще сме толкоз близо, като се има поради по какъв начин Арсенал изигра първата част от сезона. Мачът е доста значим, тъй като в него можем да спечелим точки, а нашият главен противник – не. Вече играхме против тях два пъти през този сезон и беше доста, доста мъчно. Наистина мачът е значим, само че не и решителен, тъй като и за двата тима предстоят още доста сложни конфликти.

Съперничеството не е трансформирало нищо в връзките ми с Микел. Да, в този момент се виждаме по-рядко, приказваме по-рядко, тъй като сме противници, само че взаимоотношенията ни са същите и се надявам постоянно да бъдат такива. Микел изведе Арсенал в друго измерение. Сега те са доста нападателни.

Моят тим влиза в края на сезона с мисълта, че в случай че загуби един мач, всичко може да завърши. През октомври и ноември не можеш да имаш такова чувство.

Ако Арсенал завоюва, ориста им ще бъде в техни ръце, а в случай че ние спечелим, ще бъде обраното “, съобщи Гуардиола по време на днешната си конференция.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР