Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола смята, че страстта, с

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола смята, че страстта, с
Коментари Харесай

Гуардиола обясни защо Манчестър Сити остана толкова далеч зад Ливърпул

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола счита, че пристрастеността, с която Ливърпул е изиграл всичките си мачове през този сезон, обуславя огромната разлика сред двата тима в класирането на Премиър лийг. Вчера " жителите " изгубиха с 1:2 от Челси, което бе осмото проваляне на тима от началото на шампионата, и публично сдадоха купата в ръцете на Ливърпул, който чакаше този миг 30 години. Мърсисайдци не престават да има единствено една загуба от началото на сезона и сега имат преднина от 23 точки пред Манчестър Сити. Двата тима излизат един против на 1 юли на " Етихад ".

" Може би ние не започнахме сезона със същата пристрастеност. Ливърпул изигра всеки мач по този начин, все едно той е последният късмет, който имат. Вероятно този миг ни липсваше, изключително в първата част от сезона. Това е действителната причина, с цел да изоставаме толкоз доста. Ливърпул бе приказен от позиция на постоянството през целия сезон. В началото на акцията ние губехме точки, а Ливърпул не го правеше. Трябва да се възстановим за идващия сезон и да бъдем по-постоянни. Да си вземем точките, които изпуснахме през този сезон. Такава е действителността. Преди две години ние бяхме на 25 точки пред Ливърпул, а в този момент те са на същата отдалеченост пред нас. Не можем да забравим, че спечелихме две следващи трофеи. Това е необикновен триумф за клуба.

Трябва да бъдем смирени и да кажем, че не можем да печелим от самото начало. След това би трябвало да разберем какво би трябвало да създадем, с цел да избегнем тази обстановка още веднъж.

Клубът завоюва осем трофея от последните 10 съревнования, в които взе участие. Това не се е случвало в никакъв случай до момента в тази страна.

Липсваше ни един значим централен бранител. Това бе в действителност огромен проблем за нас. Не показахме и постоянството, което е нужно ", установи Пеп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР