Мениджърът на Манчестър Сити - Джосеп Гуардиола, остана доволен от

...
Мениджърът на Манчестър Сити - Джосеп Гуардиола, остана доволен от
Коментари Харесай

Джосеп Гуардиола призова “гражданите” да не се отпускат след класиката срещу баварците

Мениджърът на Манчестър Сити - Джосеп Гуардиола, остана удовлетворен от успеха на неговия тим против Байерн (Мюнхен) с класическото 3:0, само че прикани играчите му да не се отпускат.

„ Беше в действителност добър мач в Шампионската лига, срещнаха се два топ тима. 55-60 минути игра беше равностойна. Родри вкара необикновен гол, само че не успяхме да направляваме фланговете, където действаха Мусиала и Гнабри. В първите 5-15 минути на втората част противникът игра по-добре и сътвори положения. Но по-късно променихме няколко неща и изглеждахме по-силни до края. Това е необикновен резултат, само че знам какво значи да играеш в Мюнхен. Трябва да измислим нещо ново, с цел да не ни накаже противникът и да успеем “, разяснява Гуардиола.

Реваншът сред Манчестър Сити и Байерн (Мюнхен) е тъкмо след седмица на 19 април (сряда) от 22:00 българско време на “Алианц Арена ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР