Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола остана доволен от успеха

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола остана доволен от успеха
Коментари Харесай

Гуардиола отново каза здравей на битката за титлата

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола остана удовлетворен от триумфа с 2:0 над Нюкасъл. Според него това е била доста основна победа за отбора му. След нея " жителите " още веднъж могат да кажат " здравей " на борбата за купата.

" Бернардо Силва умее да ни оказва помощ да държим дълго топката. Той умее да играе с нея и да прави спомагателния пас, който ни е необходим, тъй като в един миг мачът не вървеше. Нюкасъл стоеше по-добре Не искахме да има бърза транзиция в играта и по тази причина решението бе да пусна Бернардо. Това сработи и победихме, тъй че съм удовлетворен ", стартира Гуардиола.

" В началото на мача те стояха по-добре. Ние имахме проблеми с построяването на офанзивите. Наложи се да създадем някои промени и след брилянтното отиграване на Фил Фоудън, взехме мача в ръце. Вече не страдахме. Първите минути на второто полувреме бяха положителни, само че по-късно още веднъж се загубихме и добре, че Бернардо ни оказа помощ да се върнем на правилния път. Не е изненада, че противникът толкоз ни затрудни. Те неслучайно бяха на край в " Карабао Къп " и в огромна част от мача надиграха Ман Юнайтед. В околните години този клуб ще се бори за купата ", счита испанецът.
 Ефективен Манчестър Сити нанесе още един удар по упоритостите на Нюкасъл за ШЛ Ефективен Манчестър Сити нанесе още един удар по упоритостите на Нюкасъл за ШЛ
" Доволен съм от Фоудън и неговото себераздаване без топка. Същото се отнася и за Джак Грийлиш. Да, голът пристигна след рикошет, само че тази експанзия да не се отхвърляме ни липсваше от време на време през сезона. Искам още веднъж да я виждам. В такива обстановки, толкоз покрай гола, би трябвало да се игресивен ", добави експертът.

" Преди този мач бяхме споделили " довиждане " на борбата за купата, само че в този момент още веднъж можем да кажем " здравей "! Много неща може да се случат. Това бе значима, доста значима победа. Утре ще седна и ще следя с интерес какво ще се случи на " Анфийлд ", давърши Пеп.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР