Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола не се отказва от

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола не се отказва от
Коментари Харесай

Гуардиола не се отказва от битката за титлата

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола не се отхвърля от борбата за купата в Премиър лийг, без значение, че отборът му към този момент изостава на 11 точки зад водача в класирането Ливърпул, откакто направи тъждество 2:2 с Нюкасъл. В същото време мърсисайдци не сгрешиха и завоюваха с 2:1 против Брайтън. Въпреки всичко испанският експерт не счита да развява бялато знаме и ще се бори до дъно.

“Няма да се отхвърляме. Имаме един тим пред нас, тъй че в този момент би трябвало да печелим и да печелим мачове, и ще забележим какво ще се случи. Още през вчерашния ден споделих, че не е добре да вършим сметки и да гледаме точките. Просто би трябвало да трупаме победи. Когато не побеждаваш, нещата стават по-трудни”, съобщи Гуардиола.

Отборът му обичайно играе мъчно на “Сенйт Джеймсис Парк”, където предишния сезон загуби с 1:2, само че по-късно записа 14 следващи победи и подвигна купата.

“Миналия сезон играхме неприятно, много по-лошо в сравнение с през днешния ден. Смятам, че в този момент направихме всичко допустимо, с цел да спечелим мача. Момчетата реагираха добре, това е истината. Смятам, че бяхме на равнище във всяко отношение - в отбрана, при статичните положения, във всичко. Движехме добре топката и намирахме празните пространства и създадохме много положения”, добави експертът.

Премиър лийг 14 кръг, събота 30 ноември  Нюкасъл 2:2краен резулат  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР