Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола направи голям комплимент на

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола направи голям комплимент на
Коментари Харесай

Гуардиола сравни Габриел Жезус със Стоичков

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола направи огромен комплимент на бразилския нападател Габриел Жезус, откакто го съпостави с легендата на Барселона Христо Стоичков. Повод за това станаха четирите гола на бразилския нападател за триумфа на Сити с 5:1 над Уотфорд в 34-ия кръг на Висшата лига.

Попитан с кой от някогашните си съотборници в - Стоичков или Ромарио, би сравнил, Гуардиола отговори по този начин: “Стоичков. Бързината му беше същата ”.
 Ман Сити дръпна с четири точки пред Ливърпул преди дербито на Мърсисайд след четири гола на Жезус Ман Сити дръпна с четири точки пред Ливърпул преди дербито на Мърсисайд след четири гола на Жезус
“Ако има състезател, който е заслужил вечер като тази, това е Габриел Жезус ”, съобщи испанският управител. “Енергията на Габи е много сходна с тази на Стоичков. Но и тримата са топиграчи ”, сподели още някогашният халф.

“Ромарио беше неповторим. Можеше да държи чаша с кафе, да отстрани двама играчи и да изпрати топката в мрежата ”, сподели още Пеп Гуардиола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР