Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола, който бе избран за

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола, който бе избран за
Коментари Харесай

Гуардиола: Предпочитам титла пред Шампионска лига

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола, който бе определен за треньор на годината в Премиър лийг, упорства, че за него е по-важно тимът да отбрани купата си в шампионата, в сравнение с да завоюва Шампионската лига. През тази акция "гражданите " отпаднаха от четвъртфиналите от Ливърпул, само че Пеп не счита, че ще е злополука, в случай че и през идващите пет години клубът не завоюва трофея в ШЛ.

"Предпочитам Премиър лийг. Без никакво подозрение. Би било голяма неточност да си помислим: "ОК, спечелихме Висшата лига, тъй че в този момент можем вместо нея да се борим за Шампионската лига ". Голяма неточност. Веднага бих се подписал под това да отпаднем от Шампионската лига и да спечелим шампионата още веднъж. Премиър лийг е най-важното нещо.

Не се стремя обезверено към Шампионската лига. Барселона завоюва първия си трофей в шампионата през 1992 година. Сър Алекс Фъргюсън също имаше потребност от време, с цел да я завоюва за първи път. Разбира се, че това ще бъде цел за нас и ние ще се борим да я реализираме, само че би било огромна неточност Манчестър Сити да се концентрира върху това. В този шампионат играеш на "Анфийлд ", против Барселона, Реал Мадрид, Рома, Байерн, Юнайтед - все огромни клубове. Разбира се, че ще се опитаме да спечелим Шампионската лига, само че не мисля, че в случай че не я спечелим през идващите пет години, ще бъде злополука ", съобщи Гуардиола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР