Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола говори преди утрешния сблъсък

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола говори преди утрешния сблъсък
Коментари Харесай

Пеп се извини на Джерард и увери, че не знае как е Холанд

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола приказва преди утрешния конфликт на върха в Премиър лийг против Арсенал, след който първенците имат късмет да се приближат на три точки зад водача, въпреки и с мач повече, в случай че завоюват на " Емиратс ". Пеп стартира конференцията си с персонално опрощение към Стивън Джерард, чието име замеси по време на брифинга си преди срещата с Астън Вила, говорейки за обвиняванията, повдигнати против Сити.

Тогава Гуардиола съобщи следното: " Не знам дали ние не сме виновни и за подхлъзването на Стивън Джерард на " Анфийлд ". Наша ли беше виновността за това? Уважавам Джерард, само че този миг принадлежи на нас ".

Днес Пеп стартира с опрощение за думите си в петък: " Извинявам се на Стивън Джерард за ненужните и глупави мнения, които направих последния път за него. Той знае какъв брой доста се удивлявам на него и кариерата му, за това какво е направил за тази страна, в която пребивавам и работя. Срам ме е от това, което споделих, тъй като той не го заслужава. Извинявам се. Казах му го персонално, само че би трябвало да го направя и тук. Много скърбя за него, за Алекс, брачната половинка му, децата и фамилията, тъй като беше неуместно. “

След това Гуардиола насочи вниманието си към утрешния конфликт с Арсенал, само че отхвърли да даде повече детайлности за положението на Ерлинг Холанд, който бе сменен на почивката в дуела с Астън Вила поради травма в бедрото. Според британските медии няма да има проблем норвежецът да взе участие, само че Гуардиола не удостовери.

" Вчера се възстановявахме. Днес ще упражняваме, тъй че не знам. Това е всичко.

Арсенал е най-хубавият тим досега в Премиър лийг. Усетихме го преди няколко седмици. Те са доста бързи и остри. Ще бъде огромна борба. Трябва да бъдем подготвени във всяка зона. Аз нямам доверие, че преди седмица не сме били във форма, а в този момент към този момент сме във форма. Всеки мач е друг. Има още доста срещи до края. Всеки знае, че утрешният мач е значим. Ще се опитаме да дадем най-хубавото от себе си. Настроението е положително от доста години. Ние сме щастливи, че сме дружно, не поради успеха над Астън Вила или загубата от Тотнъм ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР