Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гаурдиола смята, че няма нужда

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гаурдиола смята, че няма нужда
Коментари Харесай

Гуардиола: Солскяер няма нужда от моята подкрепа, затова получаваме големи заплати

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гаурдиола счита, че няма потребност по някакъв метод да поддържа своя сътрудник в Юнайтед Оле Гунар Солскяер, тъй като той е задоволително мощен, с цел да се оправи с напрежението. След отпадането на " алените дяволи " от Шампионската лига норвежецът още веднъж се трансформира във любимец на букмейкърите за това да стане идващият уволнен треньор във Висшата лига. Евентуална загуба в утрешното дерби на Манчестър още повече би засилила тези настроения, само че всички мениджъри би трябвало да се готови за сходни обстановки и поради това получават толкоз огромни заплати, твърди Гуардиола.

" Затова получаваме огромни заплати. Важно е да се знае, че Солскяер има задоволително стойност. В това няма никакво подозрение. Той няма потребност от моята поддръжка, тъй като е задоволително мощен. Знае доста добре какви са разпоредбите в тази игра. Когато побеждаваме, сме гении. а когато губим - би трябвало да ни уволнят. Това се случва както в Юнайтед, по този начин и във всички клубове по света. Такава е действителността ", съобщи Гуардиола.

Испанецът разкри, че Серхио Агуеро не е подготвен да стартира като титуляр е дербито, а Ерик Гарсия към момента е контузен: " Ерик не е подготвен. Той ще бъде навън още две или три седмици. Илкай Гюндоган обаче тренира добре. "
Премиър лийг 12 кръг, събота 12 декември  Манчестър Юнайтед 19:30предстои  Манчестър Сити

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР