Мениджърът на Манчестър Сити – Хосеп Гуардиола омаловажи конфронтацията между

...
Мениджърът на Манчестър Сити – Хосеп Гуардиола омаловажи конфронтацията между
Коментари Харесай

Гуардиола разясни за спора с Дарвин Нунес

Мениджърът на Манчестър Сити – Хосеп Гуардиола омаловажи борбата сред него и нападателя на Ливърпул Дарвин Нунес след равенството 1:1 сред двата тима в събота следобяд. Испанският треньор беше уловен от камерите в гневен спор с Нунес след последния съдийски сигнал на „ Етихад “. Двамата бяха видени да крещят един на различен, до момента в който Юрген Клоп да успокои своя футболист.

Гуардиола се ръкува с Клоп, преди Нунес да се появи и да го стартира спречкването сред двамата. Те се ръкуваха за малко, преди Клоп и неговият помощник Пеп Линдерс да се намесят. Мениджърът на Сити беше запитан за разногласието в изявлението си след мача за Sky Sports, на което той отговори малко и ясно: „ Нищо не се е случило “.

Определено обаче обстановката не приличаше на нищо, защото Клоп държеше устата на Нунес, с цел да се опита да го спре да каже каквото и да било в посока на Гуардиола. Междувременно Линдерс беше забелязан да отблъсква леко Гуардиола, с цел да се опита да предотврати ескалация, до момента в който Алексис Мак Алистър и Къртис Джоунс ги гледаха.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР