Мениджърът на Ман Сити Пеп Гуардиола отговори на коментар на

...
Мениджърът на Ман Сити Пеп Гуардиола отговори на коментар на
Коментари Харесай

Гуардиола се заяде с Бербатов: Не забелязах характера му, когато ги унищожавах

Мениджърът на Ман Сити Пеп Гуардиола отговори на коментар на Димитър Бербатов и Патрис Евра.

След напускането на " жителите " от Шампионската лига, Патрис Евра съобщи, че испанецът не може да тренира играчи с темперамент, а и няма потребност от водачи в състава.

Бербо пък съпостави Сити с дребни тимове със слаб нрав за овакантяване на Шампионската лига. В същото време българинът акцентира, че не си коства да упрекваме Гуардиола за провалянето.

" Всички тези експерти, някогашни играчи като Бербатов, Зеедорф и Евра... играх против тях.
 Димитър Бербатов на трибуните за финала
Димитър Бербатов на трибуните за финала

На " Васил Левски " ще участват още куп политици, измежду които ръководителят на Народното събрание Никола Минчев, както и министърът на спорта Радостин Василев

Не забелязах този темперамент в тях, когато ги унищожавах, Барселона и аз ги унищожихме във финала на Шампионската лига.

С Реал Мадрид допуснахме два гола за една минута, когато имахме две благоприятни условия за гол, не става въпрос за темперамент. В последните четири мача от Висшата лига отбелязахме 22 гола с необикновен темперамент ", сподели треньорът пред Citizens.

Барселона на Гуардиола победи Манчестър Юнайтед два пъти във финала на Шампионската лига през 2009 и 2011 година Евра игра и в двата мача, Бербатов в първия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР