Мениджърът на Лутън Таун Роб Едуардс вярва, че способността на

...
Мениджърът на Лутън Таун Роб Едуардс вярва, че способността на
Коментари Харесай

Малко вероятното предимство на Арсенал за титлата във Висшата лига, посочено от шефа на Лутън Роб Едуардс

Мениджърът на Лутън Таун Роб Едуардс има вяра, че способността на Арсенал да играе всевъзможен тип мач отличава артилеристите от противниците за купата Ливърпул и Манчестър Сити.

Топчиите на Микел Артета направиха няколко промени от страната, която приключи наедно с Манчестър Сити, до момента в който посрещнаха тима на Едуардс на стадион Емирейтс. Силно ротираната страна обаче към момента имаше прекалено много за Хейтърите, като откриването на Мартин Одегард и автогол на Дайки Хашиока направиха разликата.

Победата удължи серията на Арсенал без загуба в лигата до 10 мача, с хората на Артета към момента нямат усет на проваляне в надпреварата през 2024 година Серията им от девет победи и едно тъждество през този интервал ги е отбелязала 35 гола, до момента в който са позволили единствено четири.

Претендентите за купата прекараха доста през лятото в старания да избегнат повтаряне на срутва в края на сезона, който ги лиши от първото място през предишния сезон. Все още предстоят предизвикателни мачове, в това число пътува...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР