Мениджърът на Лийдс Джеси Марш се отърва само с един

...
Мениджърът на Лийдс Джеси Марш се отърва само с един
Коментари Харесай

Лийдс остана без треньора си за един мач

Мениджърът на Лийдс Джеси Марш се отърва единствено с един мач наказване от Дисциплинарната комисия на Английската Футболна асоциация. Санкцията му да не води тима от тъчлинията е поради държанието му на последната среща.

Американецът също по този начин е санкциониран и с 10 хиляди паунда поради митинги против съдията по време на провалянето на Лийдс с 2:5 от Брентфорд на 3-и септември. Той беше отхвърлен от пейката с пряк червен картон от съдията Робърт Джоунс, защото реагира извънредно невъздържано против срутване на неговия футболист Кришенио Съмървил в наказателното поле. Марш искаше дузпа в 64-ата минута, само че в последна сметка беше изпратен на трибуните.
 
От Футболната асоциация предизвестяват американския експерт да работи върху агресивното си държание, защото досега четири пъти са се занимавали с неговия фасон на държане след разглеждане на видеозаписи. Също по този начин означават, че е бил и " в прекомерно близко разстояние до четвъртия арбитър ", когато е изразил негодуванието си и му е нарушил " персоналното пространство ".

Наказанието на Марш ще бъде изтърпяно чак на 2-и октомври в домакинската среща с Астън Вила, което ще бъде и първи мач за тима след спирането поради траурните дни във Англия около кончината на Кралица Елизабет II.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР