Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че Тотнъм си остава

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че Тотнъм си остава
Коментари Харесай

Клоп: Тотнъм не е забравил как се играе футбол

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че Тотнъм си остава " водещ тим ", макар неувереното начало на сезона. Преди няколко месеца двата тима се изправиха един против различен на финала в Шампионската лига. Новият сезон обаче стартира мъчно за " шпорите ", а мърсисайдци продължи с инерцията на предходната акция и са водач в шампионата. В неделя лондончани гостуват на " Анфийлд ".

" Спечелихме финала в Шампионската лига, знаем това. Мисля, че отпразнувахме триумфа с почит към противника, само че въпреки всичко ние бяхме спечелили. Ще има спомагателна мотивация за противника, само че в последна сметка това ще е дуела сред два доста положителни тима ", разяснява Клоп. - Не знам какъв брой точки имат, само че те няма да играят като тим с сходен точков актив. Те са водещ тим, би трябвало да почитаме това и да покажем най-хубавото, на което сме способни. Във футбола от време на време е по този начин. От време на време нещата не се получават. В някои мачове не реализираха мечтаните резултати, само че не е като да са не запомнили по какъв начин се играе футбол. "

@trentaa98 is expected to be available for our clash with @SpursOfficial.
— Liverpool FC (@LFC) October 25, 2019
В сряда Ливърпул завоюва с 4:1 при гостуването си на Генк в Шампионската лига, само че срещата пропуснаха Трент Александър-Арнолд и Жоел Матип. Десният защитник се чака да се възвърне от заболяване и да бъде подготвен за мача с Тотнъм, само че Матип е под въпрос заради проблем в коляното. Премиър лийг 10 кръг, неделя 27 октомври  Ливърпул 18:30предстои  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР