Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че проблемите на отбора

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че проблемите на отбора
Коментари Харесай

Клоп: Ще вземам решения, ще правим промени

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че проблемите на тима са чисто футболни и той ще се опита да промени слабата форма на мърсисайдци взимайки нужните решения и пробвайки разнообразни тактически промени. Германецът добави, че в случай че е имало изпълними подобаващи разновидности на трансферния пазар, клубът към този момент е щял да купи тези играчи.

„ Ако на трансферния пазар имаше налични и изпълними решения, несъмнено, че щяхме да купим тези играчи. Имаме състав, който сега не се показва добре, само че не мога да упреквам всички останали. Трябва да поема моята отговорност. Имаме футболисти, които сега просто не са разполагаем.

Дарвин Нунес е доста покрай това да се завърне, само че мачът е на следващия ден, което е прекомерно скоро. Джеймс Милнър и Стефан Байчетич упражняват на цялостни обороти и са разполагаем.

Уулвърхамптън е в добър интервал. Те играят мощно на своя стадион, завоюваха и мача си през уикенда, тъй че ще бъде мъчно. Ние ще излезем с допустимо най-силен състав, само че това зависи от обстановката. Не всички футболисти, които играха в последния мач, ще бъдат разполагаем, като аргументите за това са разнообразни. Така че ще създадем промени. Бих споделил на футболистите, които бяха на терена против Брайтън: „ Вие ни вкарахте в тази обстановка, да забележим, по какъв начин ще ни изкарате от нея “. Но по този начин не бих поел отговорност, не мога да го направя. Ще вземам решения, ще вършим промени. В това има смисъл. Имаме футболни проблеми и ще ги решим с футбол. Трябва да бъдем по-компактни, би трябвало да се пазиме. Трябва да се върнем към основите.

Не можем да крием, че доста постоянно през този сезон не показвахме нашия капацитет. Не можем да върнем времето обратно, само че би трябвало да стартираме още веднъж да го вършим. Има доста неща за обмисляме. Ясно е, че би трябвало да намерим решение и по тази причина ще вършим тактически промени в идващите няколко седмици ", съобщи Клоп на конференцията си преди утрешното преиграване против Уулвърхамптън в шампионата за Купата на Англия. 

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР