Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че не е склонен

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че не е склонен
Коментари Харесай

Клоп критикува разликите в трансферните прозорци, иска да задържи Ловрен

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че не е податлив да продаде бранителя Деян Ловрен и се оплака, че други клубове в Европа могат да продължат да притеглят играчи, до момента в който тези от Висшата лига към този момент не могат.

" Имам потребност от всичките си налични футболисти. Когато играхме против Байерн (Мюнхен) предишния сезон, бяхме принудени да играем с Фабиньо в центъра на отбраната. Ловрен би трябвало да остане при нас. Това не е моментът за доста промени, само че след интернационалната пауза обстановката ще се промени изцяло. Трансферният бизнес е европейски бизнес или международен бизнес. Ние сме привикнали Русия и Китай да са отворени за по-дълго, само че е друго, когато испанските и италианските лиги към момента могат да вършат прехвърляния, тъй като са директни съперници. Това не би трябвало да е по този начин. Трябва да сме подготвени за сезона, не ни харесва сегашната обстановка ", съобщи Юрген Клоп.

Германският експерт разяснява идното посещение на Бърнли. " Търф Муур” е мъчно място за посещение. Били сме там, когато е горещо, прохладно и дъждовно и постоянно е мъчно. Те правят невероятна работа, по този начин е. Последният път беше натоварен, имахме няколко полемики с мениджъра на Бърнли Шон Дайш ", приключи Клоп. Премиър лийг 4 кръг, събота 31 август  Бърнли 19:30предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР