Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че иска неговият отбор

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че иска неговият отбор
Коментари Харесай

Клоп: Никога не съм харесвал негавните заглавия за Юнайтед преди мач срещу тях

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че желае неговият тим да изиграе специфичен мач в дербито с Манчестър Юнайтед и просто да завоюва трите точки, без да се обременява със странични мисли около историческия си противник.

Германецът признава, че в никакъв случай не е обичал заглавията по отношение на " алените дяволи " преди дерби да са с отрицателен нюанс, тъй като това може единствено да активизира противника, който с положително показване в дербито може да преобърне сезона си.

" Имаме потребност от " Анфийлд ", тъй като идват огромни мачове. Такива са срещите с Юнайтед, с Арсенал, 1/4-финала за Купата на лигата против Уест Хам, дуелът на " Боксинг дей ". Много по-добре е, че в тези четири мача сме домакини, само че те отново са голямо предизвикателство.

Никога не обичам, когато заглавията за Юнайтед преди да играем с тях не са изключително положителни, тъй като това е мачът, в който те могат да оправят нещата. Не проследявам от близко тима, с цел да знам какъв тъкмо е казусът там. Но видях, че през предишния месец Ерик загар Хаг бе управител на месеца. Видях, че отново през предишния месец те бяха отборът във форма. Как може тогава всичко да е неверно? Не го разбирам. 7:0 беше чудноват резултат, който се случва един път в живота. Ако той оказва помощ на някого за идващия мач, това е на тимът, който е изгубил с 0:7, а не на този, който е спечелил.

Просто ще играем футболен мач против исторически противник на " Анфийлд ". Това единствено по себе си е специфичен мач. Това желая и да видя - един специфичен мач.

Дали можем да отстраняваме в този мач един от противниците си за купата? Не мисля. Има единствено едно нещо, за което излизаме, и това са трите точки. Ако нещо оказва помощ за мотивацията, в случай че има четири мача преди края на сезона и с това можем да създадем последната стъпка, евентуално ще го загатна. Но в тази обстановка това просто не е по този начин ", съобщи Клоп на днешната си конференция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР