Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че е доволен от

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че е доволен от
Коментари Харесай

Клоп: В Шампионската лига няма лесен път

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че е удовлетворен от жребия в Шампионската лига, който прати мърсисайдци в една група с Аякс, Наполи и Рейнджърс. Той е на мнение, че всеки от тимовете има шансове да се класира за осминафиналите. 

“Всички тимове са на високо равнище, с богата история и бих споделил, че всеки има късмет да продължи напред. Хубавото е, че това се отнася и за нас ”, показва възприятие за комизъм Клоп. 

“Това не е съревнование, в което можеш да се надяваш, че ще минеш по лек път. Стандартите в Шампионската лига постоянно са били доста високи. Този сезон груповата фаза ще се организира в по-кратък интервал, тъй че би трябвало да сме подготвени освен за противниците, само че и за новия темп. Мисля, че всички мачове ще са забавни и напрегнати. Групата е мощна и ще съставлява същински тест за нас ”, продължи геманският експерт. 

“Няма да ни би трябвало доста време, с цел да разузнаем съперниците. Преди няколко години изиграхме два доста тежки мача с Аякс, а с Наполи се срещаме постоянно и по тази причина добре се познаваме. Рейнджърс е нов противник, само че познаваме и тях. Клубът мина през доста компликации в последните години, с цел да се завърне в Шампионската лига ”, разяснява Клоп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР