Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп вярва, че отборът му може

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп вярва, че отборът му може
Коментари Харесай

Клоп: Титлата не е в наши ръце

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп има вяра, че тимът му може да се върне на победния път и да приключи по съвършен метод сезона. Ливърпул има шест мача до края на ерата " Клоп " и в случай че ги завоюва, има късмет тимът да вдигне купата, макар че Манчестър Сити държи ориста на трофея в ръцете си поради двете точки задатък, които с днешна дата има пред Ливърпул и Арсенал. В неделя мърсисайдци гостуват на Фулъм в първия дуел от тази крайна права.
 Клоп: Аталанта заслужава да продължи напред на 100 %
Клоп: Аталанта заслужава да продължи напред на 100 %

Той беше удовлетворен от играта, която демонстрираха футболистите му

" Не става дума за това в каква степен имам вяра аз. Титлата не е в нашите ръце. Мисля, че в случай че можем да спечелим всичките си оставащи мачове, имаме добра опция да станем първенци. Ако не успеем да го създадем, има добър късмет различен да стане първенец. Може ли Сити да завоюва всички мачове до края? Да, това се случваше много постоянно през последните сезони, само че те имат доста мачове и сложни противници. Не мислим за тях, а за това можем ли ние да се върнем към успехите.

Миналата седмица бе неприятна за нас. Имахме доста шансове, които пропуснехме, само че това е по-добре, в сравнение с да нямаме никакви шансове. Най-лошото нещо във футбола е да нямаш шансове. Напълно съм уверен, че можем да се върнем на победния път. Повече от удовлетворен съм от обстановката, в която се намираме ", съобщи Клоп по време на днешната си конференция.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР