Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели своите първи мисли след

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели своите първи мисли след
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Щом ще е Сити, нямам против

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп показа своите първи мисли след жребия за 1/4-финалите в Шампионската лига , който отреди мърсисайдци да срещнат единственият различен оживял британски отбор – Манчестър Сити.

Срещите от Висшата лига сред двата състава през сезона се оказаха извънредно завладяващи и резултатни. В първата Сити завоюва по безапелационен с 5:0 вкъщи, откакто повече от полувреме мърсисайдци играха с човек по-малко поради червен картон на Садио Мане. На „ Анфийлд” хората на Клоп победиха трагично с 4:3 и нанесоха единствената дотук турнирна загуба за „ небесно сините”.

Шеф на Сити: Ливърпул? Искаше ни се друго, само че и по този начин става

„ Казвал съм го и преди, ще го повторя и в този момент – постоянно се случва по време на чоп да се паднеш против съседа – в по-голяма или по-малка степен. Ако би трябвало да съм почтен, нямам нищо против”, съобщи Клоп.

„ Просто ще играем против тима, който ни се е паднал. Сега е Манчестър Сити, тъй че хайде.”

„ Загубихме един път от тях и ги победихме веднъж в шампионата. Не мисля, че преди жребия в Сити са си мислели, че е най-добре да играят против Ливърпул. Това е знак какъв брой мощни можем да бъдем.”

„ Със сигурност не сме любимците в този стадий от шампионата. Нормално е обаче в четвъртфиналите да няма доста любимци – може би са единствено два в лицето на Байерн и Барселона. Благодарен съм на Бога, че това е футбол и нищо не е решено.”

„ До дуелите със Сити имаме и други срещи, само че нямам търпени за тези мачове и ще играем на лимита на опциите си. За нас обстановката е изцяло естествена. Можем да реализираме положителен резултат вкъщи, само че ще е тежък мач. Така би трябвало да стоят нещата в топ 8 на Шампионската лига. Ясно ни беше, че ще срещнем мощен тим.”

„ Добрата вест е, че за тях знаем най-вече. Не е толкоз хубаво за британския футбол обаче, че ще остане единствено с 1 отбор в полуфиналите”, добави Клопо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР