Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели след равенството 2:2 с

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели след равенството 2:2 с
Коментари Харесай

Клоп: През първото полувреме срещу Сити не играхме футбол

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп показа след равенството 2:2 с първенеца Манчестър Сити, че е останал благополучен от обстоятелството, че е имало две полувремена.

„ Гражданите “ преобладаваха до почивката, без значение че откриващата част завърши при нулево тъждество. След паузата мърсисайдци станаха по-агресивни и на два пъти повеждаха в резултата посредством Садио Мане и Мохамед Салах. Сити се добраха до точката след головете на Фил Фодън и Кевин Де Бройне, като съгласно немския експерт равенството е законосъобразен резултат.

„ Слава Богу, че имаше две полувремена през днешния ден, тъй като през първото правихме всичко, което не би трябвало да вършим против Сити, а във второто картината бе радикално друга. Четири гола бяха маркирани след почивката, само че през първата част не помня състояние за нашия тим. Така че бях доста благополучен от последния съдийски сигнал на рефера за първото полувреме, с цел да поемем глътка въздух и да променим някои неща “.

„ И в действителност не променихме нищо, просто казахме на момчетата да създадат това, което трябваше да сторят до почивката. Нашият максимален проблем през първата част беше, че не играхме футбол, това не оказва помощ. Изправяш се против противник в мач, хората идват на стадиона и ти не играеш футбол – това звучи неверно и е неверно. Така че се нуждаехме от това да стартираме да играем футбол през второто полувреме, направихме го неотложно. Ако бяхме изиграли единствено втората част, щях да харесам възможностите ни за победа. Но поради първата част, точката е окей “, показа Клоп.

И четирите гола бяха от високо качество, макар че ударът на Де Бройне влетя в мрежата на Алисон след рикошет, само че несъмнено попадението на вечерта принадлежеше на Салах, който преодоля няколко футболисти на противника, преди да преодолее Едерсон. „ Вторият гол, единствено най-хубавите футболисти в света вкарват такива попадения. Първото допиране, първото единоборство, което той печели, по-късно влизането в наказателното поле, нагласянето на десния крайник и по-късно завършека – безусловно необикновено. Поради обстоятелството, че този клуб не не помни нищо, хората ще приказват за този гол дълго, дълго време и след 50-60 години евентуално ще помнят този мач. Беше в действителност добър “, приключи мениджърът на „ алените “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР