Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че за него най-правилното

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че за него най-правилното
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Мисля, че най-правилното решение е да има преиграване на мача с Тотнъм

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп показа, че за него най-правилното решение е да има преиграване на мача против Тотнъм, изгубен от неговия отбор с 1:2 като посетител.

Срещата на " Тотнъм Хотспър Стейдиъм " бе белязана от скандалното съдийско решение на ВАР арбитрите да не признаят постоянен гол на " мърсисайдци " през първата част при резултат 0:0.

От Съдийската комисия в Англия признаха още във вечерта на мача, че е била позволена сериозна неточност в отсъждането на ВАР реферите Дарън Ингланд и Дан Куук, а също така почете настояването на Ливърпул да даде аудио записите от връзката сред тях двамата и основният арбитър на терена Саймън Хупър.

Според Юрген Клоп обаче тези записи не могат да трансформират нищо и самият той съобщи, че най-правилното решение би било срещата да се преиграе, макар че това би основало казус.

" Беше явна неточност. Мисля, че би трябвало да има решение за това, мисля, че вярното е преиграване. Аргументът против това е, че това би отворило вратите за последващи преигравания. Безпрецедентно е, не се е случвало преди този момент. Аз съм привикнал с неверни решения, само че такова нещо в никакъв случай не се е случвало и по тази причина мисля, че преиграване е вярното решение ", разяснява немският експерт.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР