Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп смята, че загубата от Челси

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп смята, че загубата от Челси
Коментари Харесай

Клоп: Загубата в сряда беше най-добрата подготовка за утрешния мач с Челси

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп счита, че загубата от Челси в сряда е бил най-хубавият метод да приготви своя тим за утрешното посещение на " Стамфорд Бридж " в извънредно значимия дуел от седмия кръг на Премиър лийг. Германецът обаче не се съгласи с трактовката, че провалянето на " Анфийлд " може в последна сметка да има позитивен резултат върху тима с оглед борбите във Висшата лига и Шампионската лига.

" Това ще бъде тежък мач и за двата отбора. Много значим дуел. Най-добрата подготовка за утрешния конфликт бе срещата в сряда. Играчите ще бъдат разнообразни, само че все пак ние ще сме си взели поуката. Ще се опитаме да използваме информацията, която получихме от предходния дуел.

Ние желаеме да спечелим всички шампионати, в които участваме. Затова сега не виждам никакви позитиви от това, че отпаднахме за купата. Ако аз или Сари бяхме употребявали единствено деца в този дуел, щеше да бъде занимателно. Това обаче бе същински конфликт за купата и двата тима демонстрираха какъв брой доста желаят да завоюват.

Изобщо не мисля, че разликата може да стане пет точки, в случай че успеем да победим. Това е нищо, има 31 мача до края ", съобщи Клоп.

Германецът добави, че още не се знае дали водачът в защитата на мърсисайдци Виджил ван Дайк ще бъде подготвен за утрешното дерби. Холандецът получи травма в дуела със Саутхамптън през предишния уикенд и от този момент към момента не е упражнявал с тима.

" Вирджил е състезател от международна класа. Когато не можеш да използваш подобен футболист, не е прелестно. Деян Ловрен игра за първи път от 10 седмици и през по-голямата част от този интервал той даже не можеше да тренира. Ако Вирджил е подготвен, ще играе. Ако не, имаме други варианти. Можем да играем и бе него, само че избираме той да е в състава. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР