Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп ще може да разполага на

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп ще може да разполага на
Коментари Харесай

Ливърпул в почти пълен състав за мача с Арсенал

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп ще може да разполага на съвсем всичко най-хубаво в състава си за полуфиналния конфликт от шампионата за Купата на лигата против Арсенал в четвъртък.

Проблемите с ковид в състава на „ червените” съвсем отшумяват, като през вчерашния ден наедно със съотборниците си са упражнявали Трент-Александър-Арнолд и Алисон Бекер, които бяха последните карантинирани в лагера на Ливърпул.

Дивок Ориги и Тиаго Алкантара обаче отпадат от сметките поради контузии. Те не водят подготвителни занимания, а Клоп отхвърли да уточни съответни дати за завръщането им в игра.

Анди Робъртсън е с леки проблеми от мача за ФА Къп против Шрюзбъри, само че те не са съществени и той ще бъде разполагаем на своя ментор. Харви Елиът продължава със своето възобновяване, откакто получи тежка контузия в глезена преди няколко месеца, като положението му е обнадеждаващо. Очаква се скоро младокът да възобнови тренировки с тима.

Садио Мане, Мохамед Салах и Наби Кейта пропущат мача поради уговорките си в шампионата за Купата на африканските народи. Натаниел Филипс също е навън поради счупена скула.

Окончателната група на Ливърпул за мача с Арсенал ще стане ясна след резултатите от последните проби за ковид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР