Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че всички играчи, които

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че всички играчи, които
Коментари Харесай

Клоп за състоянието на контузените, сезона и Дивок Ориги

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че всички играчи, които имаха проблеми с разнообразни травми, са добре и има късмет да вземат присъединяване в дуела с Уулвърхамптън от последния кръг на Премиър лийг. Феновете на мърсисайдци се притесняваха дали Вирджил ван Дайк, Фабиньо и Мохамед Салах ще бъдат подготвени за финала на Шампионската лига против Реал Мадрид, само че по всичко наподобява, че това ще е по този начин, без значение дали ще вземат присъединяване в мача с Уулвърхамптън. Джо Гомес също се размина със сериозна травма, откакто бе сменен наложително в дуела със Саутхамптън.

„ Новините към Джо Гомес за положителни. Искахме успокоителен втори скенер, който мина през вчерашния ден, само че още след мача си мислехме, че имахме шанс. Всички останали наподобяват добре, само че още не сме решили кой ще играе пред уикенда. Мо не желае да поема никакви опасности, без подозрение, само че наподобява добре. Разбирам на 100% борбата за голмайсорския приз с Хюн-Мин Сон, само че няма да поемаме никакви непотребни опасности. Момчетата наподобява добре, само че ще забележим. Аз бих предпочел всички да играят през уикенда поради ритъма, или най-малко да бъдат на пейката, само че ще забележим. Не мога да кажа, че на 100% ще е по този начин.

Сезонът е тежък, само че страховит. Удоволствие е да бъдеш част от подобен сезон. Тази група е изключителна. Всички в близост са полудели. Тези хора изпитват чиста наслада. Толкова е рядко да постигнеш това, а момчетата съумяха да го създадат. Не можеш да планираш сходно нещо.

Не бих желал никой да си потегля, само че подобен е животът. Никой не е пристигнал при мен и не ми е споделил, че желае да си върви. Сега не е времето за това. Това, което се случи през този сезон, е поради цялата група играчи от международна класа. Младите изиграха своята роля също, което е доста хубаво. Наистина нямам визия кой желае да си тръгне в този миг, само че в случай че някой пристигна и ми каже, че има различен клуб, в който да отиде, ще приказваме с този клуб. Очаквам Дивок да получи особено посрещане. Един от най-важните играчи, които съм имал. Истинско наслаждение е да работиш с него. Той е необикновен и ще има триумф. Помня толкоз доста неща, свързани с Див. Легенда на Ливърпул.

Поздравления за Евертън за това, че остават в лигата. Палас обаче е добър образец, че всеки в Премиър лийг играе за победа.

Стиви няма да играе в този мач против Манчестър Сити. Той ще подходи на 100%, бе да има потребност аз да му се обаждам “, съобщи Клоп на днешната си конференция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР