Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че Харви Елиът, Тиаго

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че Харви Елиът, Тиаго
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Харви Елиът със сигурност ще бъде в групата за мача с Кардиф

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че Харви Елиът, Тиаго Алкантара, Наби Кейта и Дивок Ориги към този момент упражняват наедно със своите съотборници. Специалистът счита, че някои от тях може да вземат присъединяване в неделната среща от четвъртия кръг на ФА Къп с Кардиф.

" Много съм впечатлен от възобновяване на Харви. Той правеше всичко, което му кажем. В положително положение е. Трябва да забележим дали ще е добре за него да стартира, или да влезе като запаса, само че сигурно ще бъде в групата за мача с Кардиф.

Тиаго тренираше наедно с останалите, само че за жал получи дребна зараза в гърдите, тъй че още веднъж трябваше да се отдръпна за малко. Очаквам през днешния ден да тренира с тима. Ще забележим дали ще можем да го използваме в неделя. Наби е добре. Дивок през вчерашния ден тренира за първи път от много време.

Страхотно достижение за Салах и Мане, който стигнаха до финала. Наби също игра на извънредно равнище в шампионата, тъй че Купата на Африка бе много сполучливо съревнование за нашите момчета. Дали Салах и Мане ще бъдат подготвени за мача с Лестър в четвъртък?

Мисля, че ще бъдат разполагаем, само че ще забележим. Най-късно във вторник или сряда спечелилият ще се завърне. Другият ще го направи малко по-рано. Трябва да приказвам с тях. Те са в темп, тъй като изиграха няколко мача.

Луис Диас ще има потребност от време за акомодация. Това не значи, че приказвам за четири или пет месеца. Все още не съм го видял по време на тренировки, тъй че би трябвало да изчакаме малко. Много съм удовлетворен от този трансфер. Харесваме съвсем всичко в него.

Следя го от известно време. Той е извънреден състезател, който има експедитивност и темперамент. Може би малко закъсняхме, само че аз съм в действителност благополучен, че успяхме да го вземем в този момент. ФА Къп е голям шампионат. Не бяхме доста сполучливи в него, откогато аз съм тук, само че в този момент имаме огромни упоритости ", сподели Клоп.
 Само 2180 билета се поставят на почитателите на Ливърпул за мача с Интер
Само 2180 билета се поставят на почитателите на Ливърпул за мача с Интер

Двата тима ще се изправят един против различен на 16 февруари
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР