Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че бранителят Трент Александър-Арнолд

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че бранителят Трент Александър-Арнолд
Коментари Харесай

Александър-Арнолд е аут за седмици, потвърди Юрген Клоп

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че бранителят Трент Александър-Арнолд ще пропусне дуела с Нотингам Форест за ФА Къп заради мускулна травма. Травмата ще извади бека от идните другарски срещи на Англия, откакто немският ментор удостовери, че Трент ще е навън за „ седмици “.

„ Червените “ имат да изиграят единствено един формален мач през март, който е точно аудиенция на Форест в неделя вечер. На конференция преди дуела с отбора от Чемпиъншип Клоп разкри, че след триумфа с 2:0 над Арсенал през седмицата Александър-Арнолд е получил разтежението.

Той разказа това като „ не толкоз добра вест “ и отхвърли да признае дата за завръщане, като подчертава, че може би става въпрос за седмици, в сравнение с за дни.

„ Имаме няколко казуса преди и след предния мач. Хора, които са заболели и се надявам да няма повече. Сега не знам, защото момчетата ще дойдат малко след мен. Трент е навън с разтежение и няма да играе за Англия. Това не са положителни вести, само че ще забележим какъв брой време ще отсъства “, призна Клоп.

Германецът бе запитан кой би заменил бранителя, което ще е сложна задача, откакто Джеймс Милнър не се е излекувал, а това значи, че против Нотингам ще стартира някой всред Джо Гомес или Конър Брадли. „ Ще забележим какъв брой време ще отнеме. Да заместиш Трент е мъчно, само че допустимо и ще го създадем. Можем с Милнър, който за този мач няма да е на линия. Можем с Джо Гомес. Теоритично можем да сменим схемата си на игра. Имаме варианти, и в случай че се върнем обратно във времето Милнър е правил добра работа там, тъй че всичко е добре. Не знам дали ще е подготвен за неделя “, приказва по тематиката Юрген Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР