Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че не може до

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че не може до
Коментари Харесай

Клоп: Не мога да гарантирам резултати, но трябва да гарантирам определено ниво

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че не може до края на сезона да подсигурява резултати, сходни на този в дуела против Лийдс (6:1), само че би трябвало да направи по този начин, че тимът му да играе на несъмнено равнище и във всеки един от оставащите си срещи да следва направения проект от първата до последната минута. Утре мърсисайдци одобряват борещия си за оцеляване Нотингам Форест, а четири от идващите пет дуела на „ алените “ са на „ Анфийлд “. Това дава късмет на почитателите да са оптимисти, че при добра серия в тези срещи Ливърпул може да се завърне в борбата за топ 4. Клоп обаче не мисли за поредицата от мачове, а само за идния конфликт с някогашния европейски първенец.

„ Сезонът до момента е доста чудноват и спорен. Постигнахме някои от най-изразителните победи в клубната история. След мача с Лийдс споделих, че това бе най-хубавият ни дуел през тази акция. Първото полувреме не беше зрелищно, само че беше доста умерено и безапелационно. През второто полувреме вдигнахме равнището и отбелязахме сензационни голове. Не мога да подсигурявам никакъв съответен резултат, само че би трябвало да подсигуряваме несъмнено равнище на показване. Това би трябвало да създадем. Дори и да не можем да означаваме ранни голове, би трябвало до дъно да се придържаме към проекта, който имаме, и да играем по метода, по който желаеме. В мача против Лийдс от самото начало виждах по какъв начин нашият проект се изпълняваше. Трябва да го създадем още веднъж. Четири от идващите пет мача са домашен за нас. Аз обаче се интересувам единствено от идния. Единственият ни късмет е да печелим мачовете си.

На която и позиция да играе, Трент е суперважен за нас. Тази роля, в която е изнесен по-напред, му приляга доста добре. Предизвикателството обаче е за останалите играчи, които би трябвало да покриват зоната, когато той загуби топката. Когато обаче играе там, не губим доста топката. Той може да играе по друг метод.

Трябва да покажем цялото почитание, което имаме към Нотингам Форест. Те са в сложна обстановка и се борят за живота си. Всяка точка, която могат да завоюват, е от голяма значимост за тях.

За страдание, Фирмино получи мускулна травма. Ще забележим какъв брой време ще му е нужно. Не е толкоз съществено, само че несъмнено е навън за на следващия ден. Следващата седмица имаме още два мача и бих споделил, че е невероятно да играе и в тях. След това ще забележим ", съобщи Клоп по време на днешната си конференция. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР