Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп поздрави отбора на Борнемут за

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп поздрави отбора на Борнемут за
Коментари Харесай

Клоп не остана доволен от своите играчи, но поздрави Борнемут за успеха

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп поздрави тима на Борнемут за проявения екипен дух и темперамент, откакто черешките победиха неговия отбор с 1:0. С този триумф на " Виталити Стейдиъм " домакините се изтласкаха нагоре от дъното на класирането.

За разлика от тях, тимът на Клоп беше изменчив в отбрана и беззъб в офанзива, което костваше шестата им загуба през сезона. Мохамед Салах пропусна дузпа през второто полувреме, която можеше да донесе тъждество на Ливърпул най-малко, само че държанието им не отговаряше даже и за подобен процес.

" Беше ясно от първата секунда на мача, че идваме в Борнемут, където домакините се борят за оставането си в Лигата. Това е един страховит клуб, страховит град. Те желаят да останат и са в действителност превъзходен тим, съобщи Клоп след края на мача пред камерата на БТ Спорт. Резултатите им не вървят в добра посока в последните няколко месеца, само че представянето като игра е друго и те изцяло справедливо взеха трите точки през днешния ден. Това е ", сподели още немският управител.

Същото може да се твърди и за Ливърпул, който беше неукротим при успеха със 7:0 над Манчестър Юнайтед предходната седмица, само че през днешния ден действително не беше за гледане, защото съвсем не сътвори положения против тим, който се бори за оцеляването си. Датският полузащитник Филип Билинг означи единствения гол в мача.

" Вече не мога да кажа по какъв начин е трябвало да бъде на 100 % позиционирането ни. Трябва да го виждам на записа. Но в последна сметка топката идва извън във вътрешността и евентуално би трябвало да може да се реагира от отбраната, само че въпреки всичко желая да видя цялата обстановка детайлно преди да взема отношение къде и кой е сбъркал ", сподели още Клоп. И като цяло той призна, че не е бил впечатлен от представянето на своите играчи.

" Какво мога да прибавя? Това в никакъв случай не е била нашата игра. Бяхме преобладаващи през първото полувреме, само че най-много вкарахме топката в неверния миг против компактна отбрана. И тогава е ясно, че няма какво да ни донесе това притежаване на топката, приключи сбито Клоп.

Автор: Атанас Василев/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР