Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отказа да говори за бъдещето

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отказа да говори за бъдещето
Коментари Харесай

Клоп: Никой не ми е казвал, че Коутиньо ще си тръгне през януари

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отхвърли да приказва за бъдещето на Филипе Коутиньо преди дербито с Евертън. В последните седмици още веднъж се заприказва за възможния трансфер на бразилеца в Барселона, само че германецът съобщи сбито, че няма никакъв мотив да мисли, че Коу би напуснал през януари.

Клоп разиска и всички настоящи тематики пред 229-ото дерби на Мърсисайд.

За това дали Коутиньо ще напусне през януари:

" Нямам причина да мисля за такова нещо. Никога не приказваме за прехвърляния. Каквото и да кажа, вие няма да спрете с вашите въпроси, тъй че просто не считам да давам отговор. Това би било загуба на време. Няма какво да се каже в този миг. Никой не ми е съобщил, че той ще си върви. Ситуацията за мен е ОК. "

За упованията към Евертън:

" Седмицата е доста специфична за нас. Гостуване на Брайтън, всичко или нищо в мача със Спартак, а в този момент и дербито. Изправял съм се против три разнообразни тима, водени от Сам Алърдайс. В който и клуб да е работил, той е бил доста сполучлив.

Очаквам добра организация от Евертън, статични положения, изпълнени на най-високо равнище, доста борба за втора топка. Предизвикателството пред нас е да нямаме очакване да играем подобен футбол, какъвто показахме последните 20 минути против Спартак, когато летяхме. Трябва да бъдем съвършено проведени и подготвени за твърди единоборства. Едва тогава можем да спечелим този мач. Нямам никакво подозрение в качеството на Евертън. Те просто имаха неприятна серия и имаха потребност от смяна. Увереността им към този момент се върна, а и Уейн Рууни евентуално към този момент означи гола на сезона. "

За " Удивителната четворка " и могат ли Салах, Мане, Коутиньо и Фирмино да играят дружно в дербито:

" Трябва да изчакате и да видите състава. Нямам нищо срещу прякори като " Удивителната четворка " (б.ред. британските медии започнаха да назовават по този начин карето Филипе Коутиньо, Роберто Фирмино, Мохамед Салах, Садио Мане), само че това е неуважително към другите момчета. Срещу Уест Хам изиграхме приказен мач, за който огромен принос имаше и Окслейд-Чембърлейн. Все още не сме употребявали и Адам Лалана. Всички те са доста положителни офанзивни футболисти. "

За усъвършенстваното показване в отбрана:

" В отбранителен проект трябваше да променим някои неща след загубата от Тотнъм. Наша работа е да създадем по този начин, че да не дискутирате всякога играта ни в отбрана. Фокусът е да се пазиме като тим. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР