Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отхвърли критиките за играта на

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отхвърли критиките за играта на
Коментари Харесай

Клоп: Не мога да бъда по-прецизен

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отхвърли рецензиите за играта на тима напоследък, заявявайки по какъв начин слабите места са разпознати и се работи за отстраняването им. Червените от Анфийлд завоюваха единствено един от шестте си мача през септември във всички шампионати, като това беше успеха над Лестър с 3:2 предходната събота. Но останалите резултати извадиха на напред във времето проблемите в отбраната и леснодопуснатите голове.

Отборът на Клоп очевидно би трябвало да намерения и върху успеваемостта си в офанзива, защото играчите им са отправили най-вече изстрели към противниковите порти, само че са отбелязали 9 гола по-малко от водача в класирането Манчестър Сити и с 5 по-малко от 2-ия Манчестър Юнайтед. В отбраната обстановката е сходна: позволили са 9 гола повече от двата манчестърски тима.

" Не мога да бъда по-прецизен. Трябва да бъдем все по-настойчиви още веднъж и още веднъж. Аз самият седнал съм на пейката и не мога да изстрелвам от там, съобщи германецът. " Нямам проблем с рецензиите. Имам проблем единствено в случай че хората считат, че не можем да решим проблемите. Работим интензивно и не е като да загубим футболните си умения за една нощ, само че знаем какво би трябвало да създадем по-добре ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР