Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отхвърли информациите, че се е

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отхвърли информациите, че се е
Коментари Харесай

Клоп отрече да се е срещал с Белингам

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отхвърли информациите, че се е срещал с полузащитника на националния тим на Англия Джуд Белингам и родителите му по отношение на възможен негов предстоящ трансфер от Борусия Дортмунд, оповестява организация ДПА.

Ливърпул е нареждан измежду няколкото елитни европейски тима, които демонстрират интерес към 19-годишния Белингам, който прави мощен сезон в Бундеслигата и се показа на равнище на Мондиал 2022 в Катар. Футболистът има контракт с Борусия (Дортмунд) до 2025 година, а всеки клуб, който желае да си обезпечи подписа му, ще би трябвало да заплати над 100 милиона евро. 

Бившият старши треньор на немския тим Юрген Клоп не отхвърли, че Ливърпул има интерес към Белингам, само че съобщи пред вестник " Билд ", че към момента не е контактувал с играча. " Тези неща не са вероятни, тъй като той има контракт с Борусия и това не може да се случи без единодушието на клуба. Така, че информациите за среща не са истина. Джуд е страховит футболист и би било неуместно да не го следим, само че няма нищо повече за казване все още ", разяснява Клоп.

От клуба от Дортмунд осведомиха, че желаят решението за бъдещето на Белингам да бъде взето допустимо най-скоро. Очаква се по време на подготвителния камп в Марбея, Испания да се проведат диалози сред британския национал и управлението на немския вицешампион.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР