Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, остана със смесени чувства

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, остана със смесени чувства
Коментари Харесай

Клоп: Това не бе най-добрият ни сезон, но все пак сме пети

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, остана със смесени усеща след края на сезона. Мърсисайдци приключиха акцията със зрелищно реми 4:4 против изпадналия Саутхемптън. Наставникът призна, че сезонът е неприятен, само че пък отборът приключва на петото място, което значи, че ситуацията не е чак толкоз отрицателно.

„ Имаше моменти през сезона, когато ми се струваше, че продължава четири години. Благодаря на Господ за последните 10-12 мача, не знам тъкмо какъв брой срещи не загубихме... 11 мача, това ни оказа помощ доста, даде ни въодушевление и вероятност какво би трябвало да вършим отсега нататък. Това не бе най-хубавият ни сезон, знаем това и сме разочаровани, че не се класирахме в Топ 4. Трябва да признаем, че имаше четири тима, които бяха по-добри от нас. Това е истината “, съобщи Клоп.

„ Изиграхме неприятен сезон, само че пък завършихме пети, което също е значимо обръщение. Представете си, в случай че бяхме повече като себе си, което ще се случи през идващия сезон, тогава щяхме да се борим за купата. Последните 10-11 мача ни помогнаха да осъзнаем това, тъй като от позиция на постоянството, сезонът бе сложен. Разбирахме какво се случва, само че тъкмо си мислехме, че сме решили казуса и идната седмица се виждаше, че още веднъж затъваме. Това бе главният ни проблем. Сега всичко свърши и можем да стартираме да се готвим за бъдещето “, сподели още немският ментор.

Liverpool’s 67 points in 2022/23 is the lowest tally from Jürgen Klopp's seven full Premier League seasons in charge of Liverpool.

Time for the rebuild…
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР