Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, нямаше как да не

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, нямаше как да не
Коментари Харесай

Клоп: Огромна победа, но трябва да покажем постоянство

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, нямаше по какъв начин да не бъде удовлетворен след страхотната победа с 2:0 в гостуването на Нюкасъл в събота вечер. Германецът показа след дуела, че това е голям триумф и има вяра, че отборът му се завръща към най-хубавото, на което е кадърен.

Специалистът обаче предизвести играчите си, че би трябвало да покажат и неизменност в изявите си, с цел да реализиран задачата.

„ Огромна, голяма, голяма победа. Все още не сме в позиция, в която да отворим огромна уста и да кажем, че сме се завърнали. На прав път сме, намираме се в по-добра позиция, в сравнение с преди няколко седмици, само че ни би трябвало неизменност. Следващият ни мач е с Реал Мадрид, а това е друг шампионат и друг мач от този през днешния ден. Трябва да се възстановим добре, а по-късно имаме и дуел с Кристъл Палас, където също се играе мъчно. Трябва да продължим в същия дух. Когато си в сложен миг, най-лесно се излиза от него, когато показваш неизменност. От позиция на играта имаше доста хубави неща, само че има и неща, които би трябвало да подобрим “, показа щастливия Клоп.

Мърсисайдци резервираха и „ суха “ мрежа във втори следващ мач, което не се бе случвало от месец октомври предходната година, а германецът регистрира това също като нещо доста значимо за самочувствието на тима.

„ Това е от голямо значение, 100%. Вижда се, че направляваме по-добре мачовете спрямо преди. От много време не бяхме в такава обстановка. Лошото на футбола е, че не е като колоезденето. Няма по какъв начин всякога да си на едно и също равнище. Различно е. Единственият метод да се върнеш на правилния път е да побеждаваш. Ние го направихме два пъти подред и възприятието е хубаво. Алисон? Отново го обичаме. Много ни оказа помощ с представянето си през днешния ден “, сподели още Клоп.

" The patterns are clearer now! "

Jurgen Klopp was pleased with how his attacking players clicked together tonight to earn a big win at Newcastle.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР