Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп нямаше как да не бъде

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп нямаше как да не бъде
Коментари Харесай

Клоп: Невероятно! Дивок Ориги е легенда

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп нямаше по какъв начин да не бъде благополучен след трагичната победа над Уулвърхемптън с минималното 1:0. Германският експерт особено засипа с похвали нападателя Дивок Ориги, който донесе по този начин значимия триумф.

Белгиецът се появи като запаса през второто полувреме и вкара единствения гол на „ Молиню “ в четвъртата минута на добавеното време.

„ Невероятно! Спечелихме доста комплициран мач против противник, който смени метода си, с цел да ни затрудни. Обикновено Уулвърхемптън играе прекрасен футбол, само че през днешния ден не видяхме нищо сходно. Те се защитаваха надълбоко и разчитаха на контри, които бяха рискови поради скоростта на Адама Траоре “, съобщи Клоп.

„ Концентрацията ни беше тествана. Диого Жота не осъществя прелестни благоприятни условия, само че не се отказахме. Влизането на Окслейд-Чембърлейн и Ориги даде резултат. Когато не успяваш да вкараш гол, а търсиш успеха, напрежението се усилва. И това, че спечелихме подобен мач, ни носи голяма приятност “, продължи германецът.

„ Дивок е легенда! Той е превъзходен нападател, само че по разнообразни аргументи не играе доста. Надявам се един ден да попадне на треньор, който ще го пуска по-често от мен. Малцина умеят по подобен метод да се възползват от възможностите пред противниковата врата. Ориги не играе постоянно поради класата на титулярните ни нападатели, само че е доста положително момче, обича клуба и желае постоянно да е потребен. Днес направи тъкмо това “, призна Клоп.

Ladies and gentlemen...
— Liverpool FC (@LFC)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР