Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп няма да води отбора в

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп няма да води отбора в
Коментари Харесай

Юрген Клоп с положителен тест, 17 от Барса са аут за мача с ...

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп няма да води тима в утрешното посещение на Челси, защото е дал позитивен тест за ковид. Германецът има леки признаци на болестта и е подложен под изолираност. На пейката ще го замества асистентът му Пеп Линдерс.

Вчера по време на обичайна си конференция преди мача Клоп разгласи, че трима играчи в отбора са инфектирани, а още няколко души на щаба му също са преносители на Covid-19.



Старши треньорът на Барселона Чави Ернандес съобщи, че няма смисъл от провеждането на мача на каталунците с Майорка, имайки поради огромния брой футболисти на " Камп Ноу ", които нямат право да играят сега, поради здравните протоколи, свързани с ковид, а към тях би трябвало да се прибавят още контузените и осъдените. Барса гостува на Майорка в неделя в мач от 19-ия кръг на Ла Лига.

" Няма смисъл да играем на следващия ден. На ръба сме, 17-18 играчи са навън. Мачът трябваше да бъде отсрочен. Това не е недоволство, а здрав разсъдък. Срещата не трбяваше да се играе ", сподели испанската футболна легенда.
Свързани вести Безумни пропуски провалиха Ливърпул против Лестър И Клопо яхна метлата: без неимунизирани в Ливърпул
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР