Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри задоволството си от

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри задоволството си от
Коментари Харесай

Клоп: Окс може и още по-добре

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри задоволството си от представянето на Алекс Окслейд-Чембърлейн след двата му гола в снощната победа против Генк от Шампионската лига. Английският национал, който пропусна съвсем целия минал сезон, поради травма в коляното, означи първите две попадения, като вторият беше настина приказен. Роберто Фирмино получи отляво в наказателното поле и се обърна, с цел да пусне пас по земя към дъгата. Там Окслейд-Чембърлейн беше подготвен и с невероятна точност изпрати топката с външен фалц над приближаващите бранители. Вратарят Куке се оказа заловен в крачка и единствено изгледа по какъв начин кълбото срещна напречната греда, с цел да спре в мрежата.

„ Това беше необикновен миг за него, само че ще кажа, че представянето на Окс беше тъкмо същото като това на целия тим – головете бяха страхотни, само че всичко останало можеше и да е по-добре “, съобщи Клоп.

„ Както е по този начин, само че няма проблем. Вторият гол беше ефектен и доста значим за нас. Невероятно “.

„ В неделя Адам Лалана означи гол, а през днешния ден Окс вкара два. Това е в действителност хубаво. Наистина великолепно, страхотна история “ показа още германецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР