Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп настоя, че отборът участва в

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп настоя, че отборът участва в
Коментари Харесай

Клоп: Участваме в Лига Европа, за да спечелим турнира, не гледах мачовете от Шампионска лига

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп настоя, че тимът взе участие в Лига Европа, с цел да завоюва и е дошъл в Линц, с цел да се " състезава, а не да дава благоприятни условия ".

Английският отбор ще гостува довечера на австрийския ЛАСК в първи мач от груповата фаза на шампионата Лига Европа. Ливърпул се завръща в конкуренцията за първи път от 2016 година, когато доближи до финала и загуби от Севиля в борбата за трофея.
 Защитник на Ливърпул призна къде желае да приключи кариерата си
Защитник на Ливърпул призна къде желае да приключи кариерата си

Жоел Матип желае до остане на " Анфийлд "

От тогава мърсисайдци участваха в Шампионската лига, на два пъти играха край и завоюваха трофея, Световното клубна състезание, Висшата лига, ФА Къп и Купата на лигата в Англия.

Трофеят в Лига Европа остава единственият, който Клоп не е печелил по време на съвсем осемгодишния си престой на " Анфийлд " и желае да добави изчезналата купа към сбирката си.
 Клоп: Изграждаме Ливърпул 2.0
Клоп: Изграждаме Ливърпул 2.0

" Сърцето ми е тук "

" Трябва да се състезаваме, а не даваме шансове на съперника. През моята първа година мислех, че Лига Европа ни идва допълнително до момента в който не достигнахме до финала. Трябваше да пътуваме до Русия, играхме на заледен терен в Сион.

Това беше друг състав. Не бяхме подготвени, само че някак продължихме. Не мисля, че бяхме изключителни до четвъртфиналите, полуфиналите ", разяснява немският експерт.

" Сега моментът е друг, тимът е друг. По-добре готови сме. Наслаждаваме се повече да сме тук, тъй като тогава нямахме визия какво да чакаме. Трябва да сме стимулирани и сме разчувствани да играем в Лига Европа. Не съм гледал мачовете от Шампионската лига тази седмица ", добави Юрген Клоп.
 Уулвърхемптън - Ливърпул 1:3 в среща от Висшата лига
Ливърпул излезе отпред в Англия след поврат против Уулвърхемптън

" Червените " завоюваха с 3:1 на " Молиню "

Нито един футболист от достигналите до финала през 2016-а към този момент не е в състава, а Джо Гомес, който по това време беше 18-годишен и бе контузен, в този момент е единственият, който е играл за Ливърпул в шампионата.

" Трябва да останем спокойни, тъй като има доста мачове за изиграване и могат да се случат доста неща ", съобщи капитанът на Ливърпул Върджил ван Дайк.

" Това е отражение на света, в който живеем сега - минаваме от нещо рисково към идващото. Знаем, че направихме добър старт, само че към момента би трябвало да подобрим доста неща. Просто би трябвало да запазим успокоение. Не би трябвало да се тревожим за нещата, които споделят хората отвън тима ", счита нидерландският бранител.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР