Мениджърът на "Ливърпул" Юрген Клоп нарече класирането на финала в

...
Мениджърът на "Ливърпул" Юрген Клоп нарече класирането на финала в
Коментари Харесай

Юрген Клоп: "Ливърпул" играе откачен футбол

Мениджърът на "Ливърпул " Юрген Клоп назова класирането на финала в Шампионската лига по-емоционално от предстоящото. Мърсисайдци стигнаха до последния мач след трагичен дуел с "Рома " изгубен с 2:4. Петкратният европейски първенец беше единствено на един гол от това да играе продължения, само че с общ резултат 7:6 продължава напред и ще срещне "Реал " (Мадрид) на 26 май.

"Не мисля, че сме се класирали с шанс. Напълно заслужаваме да сме на край, показахме го в първия мач. Факт е, че имахме шанс и той ни беше необходим в Рим, само че това е първият път в шампионата въобще. "Реал " също имаше шанс против "Байерн ", сподели Клоп.

Германецът поздрави своите футболисти и изясни, че те са посочили темперамент макар сложни дуел. Мениджърът на "Ливърпул " регистрира и обстоятелството, че отборът му не може да разчита на доста контузени играчи.

"Играем откачен футбол, това е реалност. Но забавляваме хората, ние се забавляваме на терена. Класирането пристигна малко по-емоционално, в сравнение с ми се искаше, само че значим е крайният резултат. До финала има доста време, тъй че към този момент още е рано да приказваме ", сподели още Клоп.

"Ливърпул " не е играл край от 2007 година, когато загуби трагично от "Милан " с 1:2 в Атина. Две години по-рано алените завоюваха след дузпи в Истанбул точно против "росонерите ". Последният футболист, вдигнал трофея, Стивън Джерард има вяра, че "Ливърпул " може да повтори този триумф.

"Вярвам, че в случай че "Ливърпул " успее да направи последната крачка и да завоюва Шампионската лига, това ще бъде началото на нещо особено под управлението на Клоп. Знам какъв брой са отдадени всички в клуба, а и почитателите. Това класиране значи доста за "Ливърпул ", сподели Джерард.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР