Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп каза коментира предстоящото Световно

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп каза коментира предстоящото Световно
Коментари Харесай

Юрген Клоп с остър коментар за Мондиал 2022

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп сподели разяснява идното Световно състезание, което ще се организира в Катар.

" Хора от света на футбола взеха това решение. Тези, които работят за ФИФА. Това са футболни политици. Виждам по лицето ти, че мислиш, че съм отговорен (б.а. към публицист от залата за пресконференции). Вече загатнах, че публицистите трябваше да създадат повече.

Питат Хари Кейн дали ще носи капитанската лента против дискриминация и Хари Кейн дава отговор с " да ". И други момчета споделят: " Моля, дано не вършим политически изказвания. " Това не е обикновено.

Всичко това беше режисирано от други хора и не споделям, че сте разрешили всичко да се случи. Не, всички го направихме. Още тогава всичко беше ясно, само че господин Блатер и останалите някак съумяха да излязат от тази обстановка. Беше толкоз от дълго време, че някои от хората, взели това решение, към този момент са умряли. Този проблем можеше да бъде решен от дълго време.

Всичко това не приказва нищо за Катар. По някаква причина те желаят да бъдат домакини на Световното състезание, това е добре. Аз също желая доста, само че не го получавам и някак пребивавам с това. Невъзможно е да получите всичко. Разбира се, че ще виждам мачовете, само че да, това международно състезание ще бъде друго от предходните ", сподели Клоп.
 Английската футболна асоциация желае по-тежко наказване за Юрген Клоп
Английската футболна асоциация желае по-тежко наказване за Юрген Клоп

Заради негов изблик в дуела с Манчестър Сити
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР