Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп иска нов спортен директор в

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп иска нов спортен директор в
Коментари Харесай

Клоп иска нов спортен директор в Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп желае нов състезателен шеф в Ливърпул. Според " Football Insider " германецът се надява, че новият състезателен шеф ще успее да върне клуба в релси след пагубния сезон.

Германският футболен специалист желае да избере кой да заеме тази позиция, защото Ливърпул ще се намира в развой на възобновяване през лятото.
Отборът е осми във Висшата лига с 35 точки от 22 мача.
Юрген Клоп счита, че мачът на следващия ден на отбора си против Реал Мадрид няма нищо общо с финала на Шампионската лига преди няколко месеца.

" Мачовете са напълно разнообразни, това е един от най-големите клубове в света. Играхме край в Шампионската лига и към момента не съм го гледал още веднъж. Но в този момент знам, че би трябвало да го направя. Направихме добър мач, само че не успяхме да спечелим. В оня мач можеше да се види опита на Реал Мадрид - не губят, даже когато противникът има положения. Това е нещо, което можеш да научиш от тях ", разяснява германецът.

" Дарвин Нунес има опция да играе, само че ще забележим през днешния ден какво е положението му. Когато разберем, ще вземем решение ", сподели той за възможното неявяване на уругвайския нападател.

" Трябва да изиграем супер мач против Реал. Дори два супер мача, с цел да се класираме напред. Нямам проблем с това. Шампионската лига е значима, удовлетворен съм, че играем в този момент, а не преди няколко седмици. Специален миг е и нямам самообладание ", добави той.

" В последните мачове играем доста повече като тим, само че още имаме какво да потвърждаваме. Имаме потребност от резултати, в това няма подозрение. Бяхме в същата обстановка и след Световното състезание ", счита Клоп.

" Винаги работим, с цел да се класираме за Шампионската лига и би трябвало да оценяваме тези моменти. Ще бъде специфичен мач. Надявам се " Анфийлд " да е под пара, в случай че би трябвало д абъда почтен. Видяха ни в добра форма в последните два мача и могат да чакат по-добри неща ", даде обещание треньорът.

" Мисля, че след финала на Шампионската лига ми сподели, че Карло (б. а. - Анчелоти) е знаел тъкмо какво ще създадем. Но трябваше да го спечелим оня мач. Карло е най-спокойният треньор, който съм виждал през живота си и една от най-хубавите персони, които можеш да срещнеш. Той е супер образован, почитам го доста. Имат тим от международна класа и привлякоха доста вълнуващи млади футболисти ", сподели още Клоп.

" Не мисля, че можеш да накарах Реал да играе под паника. Това, което ни попречи, беше финалът. Не бяхме по-смели, защитавахме се повече. Да проучвам в този момент е доста елементарно: можеше да създадем този пас или нещо друго, само че това е Реал Мадрид. Не можем да играем без почитание към тях. Те безусловно са международна класа. Много е мъчно да ги победиш, само че не е невероятно ", сигурен е мениджърът.

" Нищо на света не може да оправдае расистките обиди към Винисиус. Доколкото го поднавам, е състезател от международна класа, не би трябвало да го оставяш един на един. Сигурен съм, че ще стане легенда на Реал Мадрид ", приключи Юрген Клоп.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР