Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори след отпадането на водения

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори след отпадането на водения
Коментари Харесай

Клоп: Ще се хвърлим във Висшата лига; Ван Дайк: Разочаровани сме

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп приказва след отпадането на водения от него тим от Лига Европа. Въпреки че мърсисайдци победиха Аталанта с 1:0 в Бергамо, италианският отбор продължава напред след триумфа си с 3:0 в първия четвъртфинален дуел сред двата отбора.

„ Беше ясно, че си поставихме голямо затруднение сами. Много ми хареса мачът довечера с желанието и силата, които демонстрират момчетата. Беше необикновено от тяхна страна “, стартира Клоп.

„ Беше в действителност мъчно и бяхме прекомерно прибързани на моменти. Ако Трент Александър-Арнолд беше малко по-здрав, можехме да продължим малко по-дълго, само че е полуда, че той даже игра! В последна сметка той беше без гориво в резервоара си. Спечелихме мача и това беше реакцията, която искахме да покажем. Беше мъчно и знаехме, че ще бъде, само че те заслужават да преминат на 100% “, сподели още той.

„ Трябва да се съсредоточим върху лигата и тъкмо това ще вършим оттук насетне. Тази вечер спечелихме мача, тъй че се връщаме към успехите. Имаме няколко дни да се възстановим, с цел да играем още веднъж против Фулъм. Това ще бъде друго игра, само че ще бъде мъчно ", разяснява Клоп.

За това по какъв начин се усеща, Клоп съобщи: „ Емоциите са смесени. Излязохме, само че съм удовлетворен от играта. Бихме желали да можехме да отидем в Дъблин, само че това не се случи. Сега ни остава едно съревнование и ще се хвърлим напълно в него “.

Капитанът на Ливърпул Върджил ван Дайк приказва след отпадането на своя отбор от Лига Европа.

„ Първо желая да отделя дължимото на Аталанта. Миналата седмица бяхме доста слаби и те направиха добър мач. Заслужаваха да продължат, тъй като ние сами си го затруднихме реванша. Тази вечер беше добър мач и показахме страхотна борба. Беше усъвършенстване, само че действителността е, че сме навън и би трябвало доста бързо да се възстановим и да пътуваме за Лондон в събота “, съобщи Ван Дайк.

„ Опитахме се и имахме благоприятни условия. Разочаровани сме, че отпаднахме от надпреварата, защото в действителност искахме да го спечелим “, призна той.

„ Нуждаем се от всички в този момент за последния подтик в лигата. Надяваме се, че нашите почитатели ще бъдат там, тъй като имаме потребност от тях в този момент повече от всеки път, тъй като всичко към момента е допустимо “, приключи нидерландският национал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР