Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е уверен, че ще намери

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е уверен, че ще намери
Коментари Харесай

Клоп: Има кой да замести Фабиньо, не сме единственият отбор с контузии

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е убеден, че ще откри решение и верните заместници, които да запълнят дупката, която ще се отвори в халфовата линия на мърсисайдци поради отсъствието на Фабиньо. Бразилецът получи травма в глезена, а през днешния ден стана ясно, че ще бъде отвън игра до Нова година.

Това са доста неприятни вести. Няма нищо позитивно, което мога да кажа. Не знам какъв брой тъкмо ще отсъства, само че наподобява няма да бъде разполагаем за мачовете към Коледа. Контузията на Фабиньо беше и огромният ми проблем след мача с Наполи. Ние обаче имаме решения и заместници. Можем да играем без него. Не сме единственият тим с контузени играчи. Трябва да се оправим и ще го създадем ", заявим.

Германецът разяснява и тематиката с уволнението на Унай Емери: " Бях сюрпризиран, когато видях новината. Така е организиран футболът. Нямам визия какво се случи там, само че явно бордът не беше удовлетворен от представянето и взе това решение. Това е нашият живот. Желая му всичко най-хубаво. Той е извънреден управител и към този момент го потвърди в толкоз доста страни. Арсенал в този момент би трябвало да откри решение. Има треньори разполагаем - млади и може би не толкоз опитни. Може би могат да употребяват шанса. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР