Мениджърът на Ливърпул- Юрген Клоп е уверен, че отборът му

...
Мениджърът на Ливърпул- Юрген Клоп е уверен, че отборът му
Коментари Харесай

Клоп предупреди: Не искам да изглеждаме глупаво срещу Брайтън

Мениджърът на Ливърпул- Юрген Клоп е убеден, че тимът му ще се оправи надалеч по-добре против Брайтън спрямо последните си гостувания на " чайките ". Мърсисайдци изгубиха и двете си визити на " Амекс " през предходната акция, а в последните седем мача против Брайтън имат единствено една победа.

" Ако играем като предишния сезон, още веднъж ще получим доста тежък удар. Затова би трябвало да го създадем доста по-добре и мисля, че можем. Брайтън записа няколко резултата, които не се вписват тъкмо с пътя, по който поеха, само че това е изцяло естествена обстановка в развиването на един тим. При тях станаха доста проблеми, изгубиха топ играчи - един, от които пристигна при нас, и отново играят необикновен футбол.

Не съумях да виждам първото полувреме на мача им с Марсилия, в което изоставаха с два гола, само че гледах второто, в което постановиха огромен напън и завоюваха точка. Затова чакаме в действителност сложен мач против един от най-хубавите тимове в лигата и един от най-добре тренираните отбори. Очаквам с неспокойствие този мач, тъй като може да изглеждате неуместно един път, само че не би трябвало да изглеждате неуместно повторно. Това, несъмнено, към момента може да се случи, тъй като те са доста положителни, само че ние можем да се оправим ", съобщи Клоп във връзка идния мач ".
 Клоп: Знаем, че би трябвало да се оправим по-добре
Клоп: Знаем, че би трябвало да се оправим по-добре

Ето какво сподели
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР