Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е уверен, че отборът му

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е уверен, че отборът му
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Резервирайте ни хотел за финала следващата година

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е убеден, че тимът му ще играе във финала на Шампионската лига през идващия сезон. „ Мърсисайдци “ претърпяха проваляне с 0:1 в Париж, като трофеят отиде при Реал Мадрид.

„ Имам мощното възприятие, че ще играем още веднъж (във финала на Шампионската лига – бел. ред.). Момчетата са в действителност конкурентноспособни, те вършат извънреден тим и през идващия сезон ще бъде същото “, показа Юрген Клоп.

„ Къде е (финалът на Шампионска лига – бел. ред.) през идната година? В Истанбул ли? Резервирайте хотел”, сподели треньорът на Ливърпул след провалянето от Реал Мадрид.

Испанският гранд завоюва дуела с един удар във вратата. Решаващият гол в 59-ата минута означи Винисиус Жуниор - този удар стана единствен за Реал Мадрид, макар че попадение на Карим Бензема не беше зачетено след преразглеждане с ВАР.

Ливърпул стреля 23 пъти към вратата, уцели задачата 9 пъти, само че вратарят Тибо Куртоа парира всички удари.

„ Сега в съблекалнята никой не счита, че сезонът е бил страховит. Може да ни трябват няколко часа, с цел да разберем това. Изиграхме добър, само че не и съвършен мач “, сподели още Юрген Клоп.

„ Чувствата ни са смесени. Достигането до финала не е толкоз неприятно, това е един тип триумф. Но не и триумфа, който искахме “, приключи мениджърът на Ливърпул.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР