Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е убеден, че колегата му

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е убеден, че колегата му
Коментари Харесай

Гуардиола има какво да доказва, сигурен е Клоп

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е уверен, че сътрудника му отпред на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола ще хвърли всички сили, с цел да нанесе проваляне на отбора му. Със единствено една загуба до момента “червените” към този момент победиха с купата в Премиър лийг и се радват на преднина от 23 точки пред “гражданите”, а довечера гостуват на “Етихад”.
 Клоп: Няма да пазиме купата, а ще нападаме идната
“Сигурен съм, че Пеп има какво да потвърждава - съобщи Клоп пред Sky Sports. - Поне аз щях да се усещам по този начин, в случай че беше противоположното. Преди година или две ние бяхме в сходна обстановка, когато надвихме Сити с 4:3. До този миг те нямаха проваляне. Тогава доста държахме да спечелим, с цел да покажем, че без значение че ни водеха с над 20 точки, ние бяхме в положение да им се “опънем”. Знам, че противникът е в положение да направи в този момент това с нас.”

Германският ментор регистрира напредъка в играта на Манчестър Юнайтед и Челси и чака от тях да са по-сериозни съперници през идващия сезон. “Битката към този момент няма да е единствено сред нас и Сити. Виждаме, че Юнайтед се завръща, както и Челси”, приключи Клоп.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР