Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е притеснен за състоянието на

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е притеснен за състоянието на
Коментари Харесай

Юрген Клоп е притеснен за състоянието на Джордан Хендерсън

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е обезпокоен за положението на капитана Джордан Хендерсън, който бе сменен наложително по време на снощния мач против Брайтън. Халфът вкара втория гол за успеха с 3:1, само че напусна терена в 80-ата минута след удар в коляното.

" Не знам какъв тъкмо е казусът. Не видях съответно тази обстановка и просто очаквам да схвана какво е ситуацията с него. Дотогава не мога да бъда безапелационен. Знам обаче, че не е просто един удар ", сподели Клоп.

Запитан дали Хендерсън е бил на патерици след срещата, германецът отговори:

" След края на мача имах конференция и нямам концепция по какъв начин е напуснал съблекалнята ".

Двубоят с Брайтън бе първи титулярен за левия бек Неко Уилямс, само че Клоп го смени на почивката с титуляра Анди Робъртсън. Мениджърът на Ливърпул изясни, че промяната не е осъществена поради проблем с играта на младока.

" Във футбола е по този начин. Когато смениш бранител след 45 минути, всички считат, че той не се е показал добре. Не е по този начин. Той имаше жълт картон, а ние не пазехме добре него и зоната му. Няма по какъв начин да му кажа да не влиза повече на никого и поради това го смених. Иначе ми хареса по какъв начин игра той ", добави Клоп.
 Ливърпул победи Брайтън и продължава с преследването на върхове
Ливърпул победи Брайтън и продължава с преследването на върхове

Мохамед Салах вкара два гола за успеха с 3:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР