Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, е подбрал сходни думи,

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, е подбрал сходни думи,
Коментари Харесай

Клоп надъхал Ливърпул преди Аталанта с разбора от Барселона

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, е подбрал сходни думи, с цел да опита да стимулира своя тим за идния реванш от четвъртфиналите в Лига Европа против Аталанта по сходство на грандиозния поврат против Барселона в Шампионска лига през 2018/2019. Тогава мърсисайдци изгубиха с 0:3 първия мач против каталунците, след което взеха елиминацията с победа 4:0 на " Анфийлд ", след което победиха в конкуренцията. Сега, Аталанта победи Ливърпул с 3:0 точно на " Анфийлд ", само че реваншът този път е на италианска земя, което в допълнение затруднява задачата за британския гранд.

“Помня, че тогава има споделих, че в случай че се провалим, дано го създадем по най-красивия метод. Сега виждам нещата по същия метод. Искаме да спечелим този мач и с цел да го създадем, би трябвало да играем добре. Ако играем добре, имаме късмет да спечелим. След това ще забележим. След първия мач споделих, че и последователите на Ливърпул, и тези на Аталанта считат, че всичко е завършило. Сега, седмица по-късно, не мисля, че всички считат, че нещата са решени ”, съобщи Клоп.

Какви са приликите от Барселона? Да, това е резултатът, само че не и представянето . Играхме в Барселона и се представихме извънредно, само че загубихме с 0:3. Никой не знаеше по какъв начин се стигна до подобен резултат. Сега загубихме с 0:3 вкъщи и гостуваме във втория мач, което е доста по-различно ”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР