Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е оптимист за състоянието на

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е оптимист за състоянието на
Коментари Харесай

Клоп е умерен оптимист за Салах

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е оптимист за положението на египетската звезда на отбора Мохамед Салах. Нападателят беше изнесен с носилка в края на мача с Нюкасъл, откакто пострада след конфликт с вратаря на " свраките ".

Салах беше ударен неприятно в главата и напусна терена. Въпросът дали той е може да продължи игра изобщо не е стоял, с цел да се избегне повтаряне на обстановка а ла Вертонген.

" Решението го взеха докторите, като имаше два разновидността – или го оставяме на терена, или го вадим. Решението бе да го сменяем. Когато влязохме в съблекалнята, го заварихме да гледа мача по малкия екран, тъй че това е добре. Разбира се, че ще изчакаме спомагателни проучвания, защото той получи тежък удар ", сподели Клоп.

Ливърпул победи мъчно с 3:2 и остана в битката за купата с Манчестър Сити, като има две точки задатък пред " жителите ", които може да си върнат върха в понеделник, когато играят с Лестър. Така всичко ще се реши в последния кръг на 12 май. Премиър лийг 37 кръг, събота 4 май  Нюкасъл 2:3краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР