Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е на мнение, че неговият

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е на мнение, че неговият
Коментари Харесай

Клоп преди Бърнли: Странен мач беше през януари, не търсим отмъщение

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е на мнение, че неговият тим ще би трябвало да изиграе доста мощен мач в утрешния конфликт против Бърнли. Двубоят ще бъде запомнен и с това, че мърсисайдци най-накрая още веднъж ще играят пред цялостните трибуни на „ Анфийлд “. Последния път, когато този противник гостува в Ливърпул, „ алените “ изгубиха с 0:1 в мач, в който имаха тотална доминация, само че пропуснаха няколко съществени положения и отстъпиха след дузпа в 83-тата минута. Това постави завършек на серията им от 68 мача без проваляне на своя стадион.

„ Хендерсън и Тиаго са доста по-близо до това да играят. Изглеждат добре в тренировките, тъй че би трябвало да вземем някои решения. Ситуацията с Фабиньо е доста персонална (б.ред. по-рано през днешния ден стана ясно, че бащата на бразилеца е починал). Той е тук и прави каквото може. Всички му съчувстваме. Изказахме съболезнования на него и фамилията му и се опитваме да му дадем цялата си обич и топлота. Това е. Останалото е нещо персонално “, стартира германеца по време на днешната си конференция.

„ Всеки чака с неспокойствие мачовете пред цялостния „ Анфийлд ". Когато подписваш с клуба, едно от първите неща, които очакваш, е първият ти мач на „ Анфийлд “, в който да почувстваш атмосферата. За всички нас това е специфичен миг. Нямаме самообладание и сме доста щастливи, че ще можем да имаме още веднъж тази поддръжка.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР